Friplejehjem Munke Mose
Odense

Friplejehjem Munke Mose, Odense

Omfattende renovering og ombygning af friplejehjem

Plejehjemmets målgruppe er borgere som har væsentligt nedsat fysisk eller psykisk funktionsniveau. Boligernes indretning er udført med fokus på at det først og fremmest er beboerens hjem.

Renovering omfattede delvis fornyelse af klimaskærm, etablering af et nyt indgangsparti og omdisponering og renovering af boliger og fællesarealer samt personalefaciliteter. Det eksisterende administrations- og fællesområde gennemgik ligeledes en større ombygning.

2. sal blev udnyttet til boliger, fælleslokaler, overnatnings- og behandlingsmuligheder, f.eks. er der etableret motionslokale og wellnessrum med mulighed for massage, spabad, frisør mv.

Samtlige vand-, varme- og brandtekniske installationer er udskiftet, ligesom der er etableret nyt individuelt ventilationsanlæg med genveks, som forbedrer indeklimaet og sørger for at der altid er frisk luft i boligen.

I plejeboligen er etableret lift som kan dække hele boligen.

Beboernes tryghed er optimeret med etableringen af nyt to-vejs kaldeanlæg.

Der er etableret skraldesugsanlæg og sprinkleranlæg.

Beliggenhed: Munkemose Allé 4, Odense C
Bygherre: Friplejecentret Munke Mose
Hovedentreprenør: Jens Sandberg A/S
Arkitekt: LINK arkitektur
Totalrådgiver og ingeniør: Henneby Nielsen Rådgivende ingeniørfirma A/S
Areal: 5.050 m²
Opført: 2017 - 2019
Friplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, OdenseFriplejehjem Munke Mose, Odense
© Henneby Nielsen