Landboforeningen Gefion
Sorø

Landboforeningen Gefion, Sorø

Nyt rådgivningscenter for Landboforeningen Gefion (partnering)

I forbindelse med etableringen af Landboforeningen Gefion, udskrev bygherren i 2008 en totalentreprisekonkurrence, vedr. opførelse af et nyt rådgivningscenter, for de sjællandske landmænd, med plads til i alt 300 arbejdspladser.
Konkurrencen blev vundet i samarbejde med Jorton, GPP Arkitekter og Thing & Wainø.
Projektet er udført i 3D-software og koordineringen mellem de projekterende parter blev løst ved hjælp af et projektweb, hvilket for den periode var nyskabende.
Ejendommen indeholder bl.a. sal, mødecenter, café, storkøkken, kantine, gæstekantine, foyer, motionsrum, bade- og omklædningsrum, administration og reception.
De udvendige arealer er stramt disponeret med parkering samt grønne områder, suppleret med små inde liggende gårdrum, der giver både lys til og visuelt kontakt mellem kontorlokalerne.

Bygningen er opført af betonelementer med en facade af blødstrøgne mursten og store glaspartier, der fra kantineområdet giver en fantastisk udsigt til den nærliggende Tuelsø.

Beliggenhed: Sorø
Bygherre: Landboforeningen Gefion
Totalentreprenør: Jorton A/S
Arkitekt: GPP Arkitekter A/S
Ingeniør: Henneby Nielsen Rådgivende ingeniørfirma A/S
Areal: 9.000 m²
Opført: 2008 - 2009
Landboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, SorøLandboforeningen Gefion, Sorø
© Henneby Nielsen